Privacybeleid

Dit Privacy statement geeft aan hoe Josien van Bommel, verder aan te duiden met Josien van Bommel, omgaat met de door u verstrekte persoonsgegevens.

Persoonsgegevens
De door u verstrekte persoonsgegevens worden verwerkt om uitvoering te geven aan uw verzoek om geen ongevraagde commerciële communicatie te ontvangen via vaste of mobiele telefonie. Uw gegevens worden voor blokkering beschikbaar gesteld aan de organisaties die volgens de Telecommunicatiewet de belbestanden moeten ontdubbelen/schonen. Het bestand van Josien van Bommel is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en met de Telecommunicatiewet.

Analyse van gegevens en cookies
Josien van Bommel houdt niet identificeerbare (statistische) gegevens bij die van belang zijn voor de werking en eventuele verbetering van haar website. Zo wordt onder andere bijgehouden voor welke pagina’s grote belangstelling bestaat. Maar ook hoeveel bezoekers er langskomen, en wat de stille en de drukke uren zijn. Om de faciliteiten en functies aan te passen aan de apparatuur van de gebruiker, wordt verder bijgehouden met welk type browser deze site wordt benaderd.

Josien van Bommel gebruikt zogeheten tijdelijke ‘cookies’. Een cookie is een klein bestandje dat door de browser op uw harde schijf wordt geplaatst en waar een website informatie in bewaart. Deze tijdelijke bestandjes worden gebruikt om uw bezoek goed te laten verlopen. Indien u geen cookies wenst, kunt u deze via uw browser het gebruik daarvan uitzetten. Echter indien u in uw browser het gebruik van ‘cookies’ uitzet, kan dit gevolgen hebben voor het verloop van uw bezoek.

Beveiliging
Josien van Bommel gebruikt beveiligingstechnieken om het verlies, verminking, onrechtmatige toegang of enige andere aantasting van informatie te voorkomen.

Links
Op de site treft u een aantal links aan naar andere sites die niet tot Josien van Bommel behoren. Josien van Bommel neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze sites of voor de omgang van uw gegevens door deze organisaties.

Dit privacy statement is vastgesteld op 1 november 2009. Josien van Bommel behoudt zich het recht voor om dit privacy statement aan te passen. Raadpleegt u daarom periodiek het privacy statement.

Versie 1.0, 1 november 2009

Scroll naar top